Ai achiziționat un Volkswagen afectat de scandalul Dieselgate? S-ar putea să te intereseze asta

Ai achiziționat un Volkswagen afectat de scandalul Dieselgate? S-ar putea să te intereseze asta

Ai achiziționat un Volkswagen acum afectat de scandalul Dieselgate? Compania oferă o răscumpărare intrigantă clienților din întreaga Europa: o extindere a garanției, cu doi ani.

 

Dacă pe piața americană clienții afectați au primit compensații financiare, în Europa lucrurile vor sta altfel. Plecând de la premisa că nu au fost încălcate legile în vigoare, reprezentanții Volkswagen  le oferă celor potențial implicați în Dieselgate doi ani de garanție suplimentară. Cum ar veni, își recunosc vina, având grijă însă să dea bine în ochii posesorilor de modele ale brandului.

 

"O garanție extinsă ar fi prima concesie pe care compania germană ar face-o ca răspuns la presiunea din ce în ce mai mare dinspre oficialii de la Bruxelles, care insistă ca germanii să facă mai mult pentru clienții care și-au achiziționat mașini diesel", îl citează presa de specialitate pe CEO-ul companiei.

 

Cel mai probabil, și șoferii din România vor primi această compensație, așa că dacă te numeri printre cei afectați, îți recomandăm să urmărești acest subiect. Specialiștii de la AmanetAuto.ro, direct interesați de piața auto, vor urmări și ei noutățile și le vor publica în cel mai scurt timp, în articole viitoare.

 

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu