Toyota Hilux. A 8-a generație, prezentată publicului

 Toyota Hilux. A 8-a generație, prezentată publicului

Toyota Hilux a ajuns la a 8-a generație, fiind prezentată publicului în premieră, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

 

Considerat a fi un etalon al brandului japonez, modelul Hilux, produs în peste 16 milioane de exemplare, din 1968 și până în prezent, a dovedit, de-a lungul anilor, capacitatea de a face față oricăror provocări ale pieței.

 

În 2015, Toyota Hilux primea titlul de cel mai bine vândut pick-up din Europa, cu 34.000 de automobile vândute.

 

Modelul lansat acum, în 2017, păstrează forma masivă cu care ne-am obișnuit, aducând însă noutăți de design pe care Toyota le-a introdus și pe alte modele, cum ar fi luminile LED de zi, Traction Control, Downhill Assist Control, Toyota Sagety Sense. Totodată, în ciuda faptului că dimensiunile pick-up-ului au crescut cu câțiva centimetri, greutatea i-a scăzut, grație tehnologiilor de construcție implementate de inginerii niponi.

Tot la capitolul design, Toyota Hilux va avea disponibile și noi palete de culori: Orange Spice, Volcano Red și Hydro Blue. 

 

Sub capotă, Toyota Hilux 2017 va avea o nouă variantă pentru propulsor, un diesel de 2.4 de litri ce dezvoltă 150 de cai putere și un cuplu de 400 Nm.

 

Cum ți se pare noul Hilux?

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu