Testimoniale

 

Parerile Clientilor!

George Ivanovici

 

 

Colaborarea mea cu AmanetAuto.ro decurge excepțional. De la primul contact cu ei, am fost informat asupra tuturor condițiilor de finanțare (neexistând „clauze sau comisioane ascunse”). Pe parcursul derulării contractului comunicarea a fost excelentă. Recomand AmanetAuto.ro tuturor celor care caută o sursă de finanțare rapidă, onestă și de încredere.

Daniela Popa

 

Vă scriu ca să vă mulțumesc pentru ajutorul pe care mi l-ați dat, atunci când am avut nevoie. Am aflat despre dumneavoastră de pe internet și am fost cam sceptică la început. Dar în momentul în care am vorbit cu colegii dumneavostră, am simțit că pot avea încredere și că mă vor ajuta să-mi rezolv problema. Le mulțumesc pentru faptul că au făcut acest lucru cu mult profesionalism dar și cu multă omenie și dăruire.

Nicolae Budan

 

În primul rând, doresc să vă mutumesc mult pentru sprijinul real pe care îl acordați. Găsesc ca este un serviciu neobișnuit, rapid și foarte eficace. Sincer felicit firma pentru serviciile oferite și mai ales pentru promptitudinea rezolvării cererii.

Cătălin Chicinaș

 

 

Profesionalism și promptitudine. Sunt două calități esențiale într-o lume a concurenței, în care ‘celalalt’ te veghează, pentru a ataca cea mai mică greșeală. Secolul vitezei este dedicat celor ce depășesc paravanul vorbelor goale, al imaginii fără esența și lasă faptele să vorbească. De-a lungul timpului, am avut colaborări cu numeroase firme ce își propuneau ca pe locul 1 să fie clientul, puține însă mi-au dovedit-o. Iar faptul că utilizez serviciile oferite de AmanetAuto.ro demonstrează că am încredere în echipă ce se află în spatele acestei firme. AmanetAuto.ro este o echipă preocupată cu adevărat de mulțumirea clienților săi. AmanetAuto.ro este un serviciu pe care vi-l recomand!

Cornea Marius

 

Cea mai mare temere a mea era siguranța mașinii. Am mai apelat la câteva case de amanet, iar la sfârșit mi-am găsit mașina cu oglinzile furate, roți dezumflate și alte probleme. Reparația mașinii m-a costat de 10 ori mai mult decât împrumutul. Nu și aici! În parcul lor auto, mașina mea a stat neatinsă, sub prelată. Am găsit-o la fel cum am lăsat-o! AmanetAuto.ro sunteți cei mai buni!

Ionuț Herghelegiu

 

Sunt un tânăr, liber profesionist, mereu cu ochii deschiși pentru orice ocazie de a face un profit. Lipsa banilor m-a împiedicat să mă implic în anumite activități. Asta până am dat peste AmanetAuto.ro. Am găsit un partener de nădejde, care m-a ajutat ori de câte ori a fost nevoie!

Ellie Dobrogianu

 

 

Da, am apelat la împrumutul lor după ce m-am convins de toți așa zișii prieteni ai mei când am avut mai mare nevoie. A durat cam trei luni până am reușit să plătesc tot împrumutul înapoi. Comisionul nu a fost deloc mare, așa cum circulă vorba pe stradă. Știu că acum am găsit o soluție, oricând la îndemână dacă mai e nevoie. Prefer să plătesc un comision, decât să mai apelez la prieteni sau să mă știu dator la ei 3 luni!

Stoica Marius

 

Recomand Amanet auto pentru transparența și rapiditatea lor în acordarea de împrumuturi, imediat ce am ajuns la sediul lor după evaluarea mașinii am semnat contractual și am primit banii de care aveam atâta nevoie, pot spune că au răspuns prompt cererii mele.

Anca Ionela Boldea

 

Foarte buni și foarte serioși RECOMAND