Tesla Model 3 a început să fie livrată

Tesla Model 3 a început să fie livrată

Tesla Model 3 a început să fie livrată, primele 30 de mașini fiind oferite clienților în seara zilei de vineri, 28 iulie.

 

Potrivit lui Elon Musk, fondatorul Tesla, cu toate că producția este în urmă față de promisiuni, până în decembrie, anul curent, se va ajunge la 5.000 de vehicule fabricate pe săptămână.

 

“Tesla Model 3 este construită cu piese din întreaga lume, iar armonizarea proceselor de fabricație este complicată. Pe această cale, cu această ocazie, apelez la răbdarea celor care au plătit avansul pentru această mașină, cât și a fanilor”, a declarat acesta la evenimentul primei livrări.

 

Tot în cadrul evenimentului, oficialul Tesla le-a prezentat fanilor modelului câteva dintre capacitățile acestuia, punând accentul pe siguranță. Astfel, un Model 3 își păstrează mai bine forma în urma unui impact lateral, fiind proiectată o deformare care absoarbe energia loviturii, supunând pasagerii unei forțe mult mai mici decât în cazul unui automobil clasic.

 

Cât costă un Tesla Model 3

 

În vreme ce varianta Standard, capabilă să ofere o autonomie de 220 de mile, costă 35.000 de dolari, varianta Long Range a modelului costă 44.000 de dolari. Cea din urmă este capabilă de o autonomie de 310 mile.

 

Ca și în cazul autovehiculelor standard, și Tesla oferă pachete precum Autopilot, finisaje premium, scaune încălzite, jante de 19 inch și vopsea specială. Cu acestea configurate, prețul unui Tesla Model 3 “full option” poate ajunge în jurul sumei de 59.000 de dolari. 

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu