Salonul auto de la New York. Noutăți automobilistice și tendințe

Salonul auto de la New York. Noutăți automobilistice și tendințe

Salonul auto de la New York, desfășurat în această perioadă, a reprezentat o nouă oportunitate pentru constructorii de automobile să iasă în evidență cu ultimele proiecte la care lucrează.

 

Cu ocazia evenimentului, a fost desemnată și mașina anului 2017 în lume, pentru prima oară un vehicul britanic: Jaguar F-Pace. Dar reînoirea de primăvară nu s-a oprit aici.

 

Americanii sunt fani declarați ai SUV-urilor, iar o potențială scădere a prețurilor carburanților va impulsiona și mai mult vânzările, fapt dovedit de prezența numeroasă a modelelor din această clasă. La Salonul Auto de la New York a fost prezent, printre altele, cel mai monstruos Jeep Grand Cherokee Trackhawk, model de peste 700 de cai putere.

 

Nici germanii nu s-au putut abține să nu își etaleze ingineriile. Mercedes-Benz au arătat lumii cele mai noi GLC-uri, special modificate de AMG. Astfel, GLC 63 și GLC 63 Coupe prezente la Salonul Auto de la New York au avut sub capote mai bine de 500 de cai putere fiecare, proveniți din două herghelii V8.

 

Trendul evenimentului: SUV-uri cu linii sportive, modele redesenate, mașini mari și agresive. Rețeta care asigură creșterea garantată a profiturilor constructorilor.

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu