El este noul VW Polo 2017

El este noul VW Polo 2017

Noul VW Polo 2017, a 6-a generație a modelului de clasă mică a producătorului german, a fost dezvăluit de curând publicului, în cadrul unui eveniment la Berlin. Modelul citadin are la bord o multitudine de noutăți, pe care le vom prezenta în continuare.

 

Noul Polo are trei puncte forte: design aparte, dimensiuni generoase și tehnologie cât cuprinde.

 

Astfel, în afară de lungime, VW Polo 2017 este mai lat și mai înalt decât fratele său mai mare, VW Golf, fiind construit pe aceeași platformă pe care sunt construite și Audi A3, Audi TT, Audi Q2, Seat Ibiza, Seat Leon, Skoda Octavia și alte modele. Pe lângă spațiul interior mai mare, generat de dimensiunile generoase ale caroseriei, noul Polo oferă și un portbagaj pe măsură, cu 25% mai spațios decât cel al predecesorului model. Ca atare, Polo 2017 are un portbagaj de 351 de litri.

 

Sub capotă, modelul va dispune de variante precum 2.0 TSI de 200 de cai putere, pentru versiunea GTI, sau de 1.0 TSI cu 95 ori 115 de cai putere și 1.5 TSI de 150 de cai putere. Nici fanii diesel nu sunt uitați, aceștia având la dispoziție două versiuni ale 1.6 TDI-ului: 80 sau 95 de cai putere. Toate motorizările vin fie cu cutie manuală, fie cu DSG7.

Noul Polo se va face remarcat și prin interiorul demn de secolul XXI, oferind posibilitatea echipării bordului cu ceasuri cu display digital, sisteme de reglare a calității aerului din interior, încărcare wireless prin inducție pentru telefon și plafon panoramic. Iar lista de opțiuni continuă.

 

Nu se știe însă cât va costa noul Polo 2017 în România, modelul primind prețuri abia în toamnă, în septembrie, moment în care va putea fi și comandat. 

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu