Noua generație Audi A8 va dispune de o tehnologie incredibilă

Noua generație Audi A8 va dispune de o tehnologie incredibilă

Noua generație Audi A8 va dispune de o tehnologie incredibilă, care va contribui semnificativ la ajustarea ținutei de drum, în timp real.

 

Debutul noii generații de Audi A8 se apropie vertiginos, iar modelul are multe premiere de dezvăluit. Asta nu înseamnă însă că nu apar, până la lansare, scurgeri de informații care ne mai prezintă câte ceva din noutățile modelului premium.

 

Potrivit unor informații “off the record”, nava amiral a celor de la Audi va beneficia de o tehnologie avangardistă de autoreglare a suspensiei, în timp real, în funcție de condițiile de drum. Astfel, trenul de rulare va fi echipat cu o cameră video care va culege informații (de 18 ori într-o secundă) despre suprafața de rulare, pe care le va transmite către motoare electrice independente ce vor face rapid trecerea între modurile confortabile și dinamice.

 

Un alt avantaj pe care îl va aduce această suspensie noului Audi A8 este că, atunci când va detecta un impact lateral, suspensia se va ridica pe partea expusă a caroseriei. Astfel, impactul va fi direcționat către părțile mai solide ale mașinii, rezultând un șoc cu până la 50% mai mic pentru pasageri.

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu