Mașina pe abonament, în premieră în România

Mașina pe abonament, în premieră în România

Mașina pe abonament, în premieră în România. Inițiativa aparține celor de la Porsche, ca răspuns la dorința a tot mai mulți clienți care vor să își schimbe automobilul în fiecare an.

 

Mașina pe abonament este, de fapt, o ofertă de finanțare similară cu cea pentru telefonia mobilă, potrivit declarațiilor date de reprezentanții Porsche România.

 

"Alături de Porsche România oferim în cadrul unui pro­gram-pilot de 100 de auto­mobile un serviciu prin care un client poate con­duce acel automobil timp de un an, iar după un an poate înlocui maşina astfel încât să aibă un automobil nou tot timpul, iar aici este trecerea de la a deţine un automobil la a privi maşina ca soluţie de mobilitate. Serviciul este disponibil pentru clienţi indi­viduali, dar oricine îl poate contracta", a spus David Gedlicka, directorul general al Porsche Finance Group în România.

 

Cum poți avea o mașină pe abonament

 

Proiectul pilot dispune, pentru moment, de 50 de automobile Volkswagen Golf și de alte 50 de Volkswagen Tiguan. Procedura de achiziție presupune achitarea unui avans, plus plata unei rate lunare, timp de 12 luni. Oficialii Porsche nu au comunicat valoarea avansului, însă au precizat care va fi valoarea ratelor: pentru un Golf tre­buie să se achite o rată lunară de 270 de euro plus TVA, iar pentru un Tiguan 440 de euro plus TVA, cu toate cheltuielile incluse.

 

Cum ți se pare această inițiativă?

 

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu