Merită să ai o cameră video în mașină?

Merită să ai o cameră video în mașină?

Merită să ai o cameră video în mașină? Este întrebarea pe care majoritatea o avem în minte sau pe buze atunci când vedem alți participanți la trafic ce utilizează aceste gadgeturi, tot mai populare, utilizarea lor fiind un obicei pornit din Rusia, unde sunt obligatorii pentru toți șoferii.

 

Părerea noastră este că merită să ai o cameră video în mașină, și avem și argumente pentru asta.

 

O cameră video auto este de folos în cazul unui accident:

 

În cazul în care ești implicat într-un accident auto, filmarea de pe cameră poate constitui o probă solidă pentru dosarul de daună, întocmit de asigurator. Cu ajutorul filmării, nevinovatul va fi despăgubit așa cum se cuvine.

 

O cameră video auto este utilă în cazul unui abuz al oamenilor legii ori al altor participanți la trafic:

 

Cazurile în care polițiștii au un comportament abuziv nu sunt rare, iar întâmplările surprinse de martorul de la bord pot constitui probă în instanță.

 

O cameră video auto poate surprinde momente unice:

 

Situații amuzante, inedite, peisaje de vis. Toate pot fi surprinse mulțumită unui gadget care funcționează în permanență la bordul autovehiculului.

 

În ceea ce privește prețurile pentru camerele video auto, acestea variază de la 100-150 de lei, la câteva sute de lei, în funcție de performanțe, cea mai importantă, de care care trebuie să ții și tu cont atunci când achiziționezi un astfel de gadget fiind capacitatea de a filma când lumina exterioară este scăzută, pe timpul serii sau al nopții.

Comentarii (0)
Lasă-ne și tu un comentariu